Julkaisu

Yhdessä tekemisen riemuja

21/6/2017

Työssäkäyvä ihminen käyttää ison osan päivästään työpaikalla ja työporukassa. Onkin siis erityisen tärkeää, että töissä viihtyy. Meillä Oma Asiakaspalvelu Oy:ssä on rakennettu ja ylläpidetty hyvää tiimihenkeä yrityksen alkuajoista asti esimerkiksi erilaisten yhteisten illanviettojen ja reissujen muodossa.

Ensimmäinen yhteinen reissumme oli strategiapäivä maaseudun rauhassa. Sen lisäksi että muotoilimme yhdessä yrityksemme arvoja ja strategiaa, oli strategiapäivän tehtävälistalla myös erilaista yhdessä tekemistä. Ohjelmaan kuului muun muassa pienten pupujen silittämistä ja kanalan asukkeihin tutustumista. Osa porukasta ehti jo pohdiskella, kuinka sopeutuvaisia puput olisivat kaupunkielämään, mutta yhtään pupua ei tällä kertaa lähtenyt mukaamme.

Miten virkistävää onkin rikkoa normaaleja arkirutiineja ja hoitaa työt reissun päällä!

Pikkujouluja meillä puolestaan vietettiin työn ja huvin merkeissä Prahassa. Pidennetyn viikonlopun aikana teimme töitä, mutta myös nautimme kaupunkilomasta. Miten virkistävää onkin rikkoa normaaleja arkirutiineja ja hoitaa työt reissun päällä! Vapaa-aika käytettiin ostoksilla, tutkimalla kaupungin nähtävyyksiä ja museoita sekä maistellen joulutorin myyntikojujen herkkuja, jokainen mielenkiintojensa mukaisesti. Iltaisin söimme yhdessä ja täytimme nauruvarastot päiviksi eteenpäin. Erityistä hupia saimme intialaisen ravintolan tulisten tarjottavien ääressä, kun intialainen ”medium” osoittautui kaikkea muuta kuin meidän kuvitelmiemme keskituliseksi ruoaksi. Eipä ainakaan talvipakkasessa paleltanut.

Viime viikolla meillä vietettiin kesäpäivää koko porukan voimin. Tällä kertaa suuntasimme kokeilemaan meille monelle jotain uutta, nimittäin ampumista. Kun maalitaulut olivat saaneet tarpeeksi kyytiä (ja nehän saivat!), suuntasimme viettämään ihanan lämmintä kesäiltaa saunoen, syöden ja rentoutuen. Myös spontaanit leikit ja pelit riemastuttivat iltaamme. Oletko koskaan yrittänyt selittää pantomiimiesityksellä sanaa led-valo tai kermaviili? Me olemme!

Aina yhteisen tekemisen ei tarvitse olla viimeiseen asti suunniteltua, vaan suunnittelemattomat illanvietot esimerkiksi elokuviin, karaokeen tai vaikkapa keikkaa katsomaan ovat myös mukavia työviikon piristäjiä.

Vaikka yhteiset aktiviteetit ja illanvietot ovat omiaan kohottamaan yhteishenkeä, tärkein työ yhteishengen rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi tehdään kuitenkin toimiston arjessa. 

Vaikka yhteiset aktiviteetit ja illanvietot ovat omiaan kohottamaan yhteishenkeä, tärkein työ yhteishengen rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi tehdään kuitenkin toimiston arjessa. Hyvä tiimihenki näkyy meidän arjessa muun muassa yhteisinä lounashetkinä, kollegoiden auttamisena ja sujuvana yhteistyönä, huonoina vitseinä, synttärikahvitteluina ja ilojen sekä surujen jakamisena. Mukavat työkaverit ja hyvä tiimihenki ovat töissä viihtymisen kannalta kultaakin kalliimpia, jotta työntekijät voivat olla ylpeitä työpaikastaan sekä yhdessä saavutetuista tuloksista. Näin ainakin meillä ja siitä haluamme pitää kiinni jatkossakin!

Laura
21/6/2017
Muut julkaisut

Uusimmat julkaisut

Osoite
Fredrikinkatu 41 A 8
00120 Helsinki
FINLAND

Ota yhteyttä vaivattomasti

Chatin löydät alakulmasta
> Vastaamme ma-pe 9 - 16

Seuraa meitä