Julkaisu

Whatsapp Business saatavilla Suomessa

16/3/2022

Whatsapp Business julkaistiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2019 muutamissa valikoiduissa testimaissa kuten Intiassa. Nyt se on Suomessa saatavilla niin Androidille kuin iPhonelle.

Tässä lyhyesti, mikä Whatsapp Business on:

Whatsapp Business on järeä työkalu yhteydenpitoon asikkaidesi kanssa. Voit luoda muun muassa automatisointeja ja pikavastauksia. Sen lisäksi voit myös tehdä katalogin, jossa voit esitellä tuotteitasi ja palveluitasi.

Business Whatsappissa on myös rajapinta keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakastukea ja toimittaa tärkeitä ilmoituksia yhdestä maailman isoimmista viestintäkanavista.

Tässä Whatsapp Busineksen tärkeimmät ominaisuudet:


Image result for whatsapp business
Voit luoda helposti yritysprofiilisi muutamassa minuutissa. Profiiliin voit lisätä esim. käyntiosoitteen, kuvauksen yrityksestä, sähköpostiosoitteen sekä verkkosivuston.

Image result for automated messages on whatsapp business
Whatsapp Busineksen avulla voit myös tehdä automaattisia vastauksia.

Whatsapp Business on saatavilla niin mobiilissa webissä kuin omalle työpöydällesi. Tässä esimerkki pikavastauksista, mikä säästää huomattavasti aikaa.

Uudessa Whatapp Busineksessä on saatavilla tunnisteet. Sen avulla järjestelet yhteystiedot ja keskustelut ja voit palata niihin helposti myöhemmin.

Kattavuuden ja henkilökohtaisemman palvelun lisäksi ihmiset pitävät Whatsappin yksinkertaisuudesta, siinä ei ole mitään ylimääräistä. Toinen tärkeä seikka on tavoitettavuus ja moni näkeekin Whatsapin nopeimpana tapana kontaktoida kavereita ja nyt myös yrityksiä. 

Whatsapp löytyy 1.5 miljardin ihmisen kännykästä ja monet käyttävät sitä päivittäin pääasiallisena viestimenään.


 Kuten kaikissa kanavissa, etenkin Whatsapp Busineksessä asiakas odottaa, että hän saa vastauksen kysymykseen saman tien. Me tiedämme tämän ja mielellämme kerromme lisää Whatsapp Busineksestä.

Harri
16/3/2022
Muut julkaisut

Uusimmat julkaisut

Osoite
Fredrikinkatu 41 A 8
00120 Helsinki
FINLAND

Ota yhteyttä vaivattomasti

Chatin löydät alakulmasta
> Vastaamme ma-pe 9 - 16

Seuraa meitä