Julkaisu

Meiltä saat nyt myös koodausta

3/5/2019

Suomessa on tällä hetkellä pula koodareista ja tämän myötä syntyi Starshot Finland https://www.starshotsoftware.com/fi/home. Starshot tarjoaa asiakkaille ratkaisuja koodaripulaan tarjoamalla laajalla skaalalla IT-osaamista ja projektihallintaa. Monet yritykset haluavat resursseja Suomesta, joka muodostaa tässä tilanteessa ongelman. Suomalaisia koodaareita on äärimmäisen harvassa tällä hetkellä, joten Starshot Finland tarjoaa aivan uudenlaisen palvelukonseptin tähän tarpeeseen.

”Olemme kehittäneet palvelukokonaisuuden, jossa asiakasyrityksen palvelukseen annetaan suomalainen projektinvetäjä ja hän kerää projektiin sopivan virtuaalitiimin Starshot Finlandin lähes sadasta Freelancerista. Projektinjohtaja toimii kasvoina asiakasyritykseen sekä hoitaa heidän päivittäisiä prosesseja tutulla suomenkielellä, joka on koettu haasteeksi remote-resursseja tarjottaessa"  

Starshotin konsepti on testattu erinomaisesti toimivaksi Espanjassa, jossa yritys on myös alunperin perustettu. Tämän jälkeen Starshotin konseptia on päästy menestyksekkäästi testaamaan muun muassa Yhdysvalloissa Silicon Valleyssä, Kaliforniassa ja Nashvillessä. Tyytyväiset asiakkaamme ovat kasvattaneet meistä yli 60 IT-ammattilaisen kokoisen ohjelmistotalon. Näitä tyytyväisiä asiakkaita ovat muun muassa menestyneet kansainväliset yritykset IKEA, Samsung, Nissan ja Google, jotka ovat kehittäneet IT-palvelunsa aivan uudelle tasolle Starshotin palveluilla. Starshotin osaajat saa nopeasti käyttöösi ilman pitkiä rekrytointiprosesseja ja ammattilaisemme ovat valmiina työskentelemään sekä paikan päällä että etäältä yrityksen toivomusten ja tarpeiden mukaisesti. Autamme mielellämme myös rekrytointiin erikoistuneita yrityksiä talenttien etsinnässä ja mikäli yritysten tarpeiden mukaisia palveluita ei Starshotin valikoimasta sillä hetkellä löytyisi, niin etsimme ulkoistetusti toiveidenne mukaista osaamista.

Lisätietoja Starshot Finlandista saat https://www.starshotsoftware.com/fi/home, Harrilta +358 44 350 6093 tai emaililla finland@starshotsoftware.com

Harri
3/5/2019
Muut julkaisut

Uusimmat julkaisut

Osoite
Fredrikinkatu 41 A 8
00120 Helsinki
FINLAND

Ota yhteyttä vaivattomasti

Chatin löydät alakulmasta
> Vastaamme ma-pe 9 - 16

Seuraa meitä